12.09.2018. – u povodu upozorenja predsjednika BOSS-a Mirnesa Ajanovića da su predstojeći izbori strateška odluka građana da prestanu biti taoci koalicije nemoralnih vladajućih stranaka, tajkuna i kriminalaca

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović upozorava da su predstojeći izbori strateška odluka birača da prestanu biti taoci koalicije nemoralnih vladajućih političara, tajkuna i kriminalaca, zbog kojih građani svakodnevno stradaju i žive na ivici egzistencije. Građani imaju moralnu obavezu da izađu na izbore i glasanjem protiv loše vlasti ne dopuste da ponovo vladaju nemoralni političari i opljačkaju i razore do kraja državu.

Efektivno djelovanje birača na izborima glasanjem protiv nemoralne vlasti – građanska je obaveza svih, a posebno ugroženih i obespravljenih građana, odnosno boračke populacije, nezaposlenih, radnika i penzionera. Kažnjavanje nemoralnih vladajućih stranaka oduzimanjem vlasti – poslala bi se jasna poruka netolerisanja iživljavanja pokvarenih političara, tajkuna i kriminalaca nad sudbinama građana, upozorio je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

12.09.2018.

You may also like...