03.10.2020. – u povodu prijetnje SDP-a i pokušaja fizičkog napada na Mirnesa Ajanovića

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid='av-kfw9z21k’ admin_preview_bg=”]

Otvorena prijetnja SDP-a predsjedniku BOSS-a, vijećniku i nosiocu liste BOSS-a za Gradsko vijeće Tuzla Mirnesu Ajanoviću, da će se umjesto izbornom kampanjom “zabaviti sobom”, a koja je izrečena javnood strane predstavnika vlastina zadnjoj sjednici Gradskog vijeća, vrhunac je  tiranije legalizovane od strane SDP-a, gradonačelnika Jasmina Imamovića i njihovih satelita Mirsada Kukića i Mensura Alića- i jasan dokaz nemoći i panike od gubitka vlasti u redovima nemoralne hobotnice SDP-Tuzanska alternativa-PDA u Tuzli.

Tuzlanska vladajuća socijal-nacionalistička trojka,porednjihovih klevetničkih botova na društvenim mrežama, a sada i otvorenih prijetnji, uz kršenje civilizacijskih i demokratskih normisuvereno je kršila Poslovnik o radu Vijeća tokom sjednice, ne dozvoljavajući opoziciji da neometano sudjeluje u radu, u cilju pokušajazaustavljanja već pokrenute lavine dokaza o kriminalu, nepotizmu i korupciji vlasti, gdje se javno spominju i konkretna imena članova kriminalno-tajkunskog klana okupljenog oko vladajuće lično-interesne trojke.

Ozbiljnost izrečene prijetnje SDP-a bila je evidentna na jučerašnjem obilježavanju Dana Tuzle, kada je na Mirnesa Ajanovića izvršen pokušaj napadaod strane angažovanih osoba, o čemu su službenici odjeljenja kriminalističke policije sačinili opsežnu prijavu i  proslijedili je tužiocu za krvne delikte, uz prijavu da je Jasmin Imamović angažovao plaćene siledžije.

Bosanska stranka će bez obzira na prijetnje, kao i najavljene montirane laži i spinove, nastaviti sa kontinuiranim predstavljanjem HRONOLOGIJE ZLA SDP-a, Mirsada Kukića i PDA i Mensura Alića i Tuzlanske alternative, jer jedino konkretnim lociranjem zla i predstavljanjem štete koju je su ostavili iza sebe, pružamo šansu građanima Tuzle da na zlu vatru uzvrate izbornom vatrom, u izbornu poruku da SDP MORA PASTI …I JASMIN IMAMOVIĆ, zajedno sa njihovim podanicima i siledžijama.

Napomena: Dostavlja se link video snimka dijela sjednice GVT održane 30. 9. 2020. godine, na kojoj je izrečena prijetnja vlasti Mirnesu Ajanoviću

https://www.youtube.com/watch?v=Tlb7AwuzgLI

03.10.2020.

[/av_textblock]

You may also like...

Komentariši