PRESS konferencija u povodu izborne poruke predsjednika BOSS-a Mirnesa Ajanovića za predstojeće izbore

redsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović poziva sve građane da izađu na izbore i da se glasanjem za BOSS pridruže revoluciji u borbi protiv bezdušne vlasti. Razočarani i obespravljeni građani, mladi, nezaposleni, radnici, penzioneri i boračka populacija – mogu masovnim izlaskom na izbore i glasanjem protiv loše vlasti kazniti višedecenijske licemjerne, nenarodne i izdajničke politike SDA, SDP-a i ostalih nemoralnih vladajućih stranaka, pružanjem otpora kao na februarskim protestima borbom protiv političkog zla.

Pozivam posebno građane antifašističke Tuzle da svojim glasom – za BOSS sruše SDP sa vlasti, kako bi se poslala jasna poruka i opomena svim strankama i političarima – da se građani ne smiju izdati!!! Tuzla, koja se suprotstavila SDP-u i SDA februarskim protestom kada su političari bježali od birača, mora poslati političko upozorenje svima da građani neće hodati pognute glave i da će svi koji izdaju povjerenje birača biti kažnjeni oduzimanjem vlasti.

SDP zna da gubi vlast ako građani masovno izađu na izbore, ali se nadaju da razočarani građani neće izaći na izbore a da će im ponovo obezbijediti vlast njihovi birači koji moraju izaći na izbore jer su interesno vezani za vlast kroz javna preduzeća, ustanove i gradsku upravu.

Pozivam građane cijele Bosne i Hercegovine da pomognu Tuzli da sruši totalitarnu vlast SDP-a te time i svojim tiranima pokažu da će pasti. Pozivam građane BiH da indirektno glasaju za BOSS putem poziva prijateljima koje imaju u Tuzli i zatraže da izađu na izbore. Pozivam dijasporu da pozivom prijateljima i rodbini u Tuzli zatraže glasanje za BOSS i pomoć u rušenju zlog SDP-a.

Svaki glas za BOSS je učestvovanje u demokratskoj revoluciji i promijeni svijesti političara da im odgovara loše stanje i koji time tjeraju razočarane građane sa izbora a obezbjeđuju vlast glasačkom mašinom njihovih podanika koji moraju glasati da bi zadržali privilegije.

Uz pozdrav Smrt fašizmu, pozivam sve nezavisne građane Tuzle da izađu na izbore i glasaju za BOSS i kandidata za gradonačelnika Vahida Jusufovića, istakao je u izbornoj poruci predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

You may also like...